la Dordogne
Herfst
Wat kan je doen


Natuur

De verschillende jaargetijden in de Dordogne hebben elk hun eigen charme. De zachte lentes, de heerlijke warme zomers, maar ook in de  herfst is het hier heerlijk met een aangename temperatuur. De bossen tonen zich op hun allermooist en het is er vaak een stuk rustiger dan in de zomer en beleef je het najaar op zijn best. In de omgeving kun je uren fietsen en wandelen door het hele jaar heen... Een ontdekkingstocht van de omgeving of maak een kanotocht op de Dordogne.


Meerdere kastelen

Château de Bridoire, Monbazillac, Duras, castelnaud, beynac,... de keuze is enorm voor liefhebbers van geschiedenis.


Gourmandise


Er zijn natuurlijk de essentiële benodigdheden: aardbeien, foi gras, walnoten, canard, Bergerac-wijnen, truffels, kastanjes eekhoorntjesbrood,... maar wist je dat? het departement Dordogne ook bier, snoep, jam, steur, honing, kaas.... produceert.                                 Wat een rijkdom aan smaak, maakt onze dierbare afdeling tot een van de pareltjes van de Franse gastronomie.

De prehistorie


Grotten, grotwoningen, musea en prehistorische parken wachten op degenen die deze periode willen ontdekken.

Activiteiten

Fietstochten, te voet, per kano, met een trottinette, in een heteluchtballon..... je hebt de keuze te over om de wonderen van de Dordogne en zijn rivier(en) te ontdekken.contact