Recensies zijn 1 op 1 gekopieerd van de verschillende boekingssites of overgenomen uit ons gastenboek

Beautiful place all to yourself. Also a great area.Bergerac is a wonderful town with a lot of restaurants.If you stayed at this place you will come back! Thank Joop and Marijke you both are wonderful people

Engelien, juli 2019

We zijn erg hartelijk ontvangen door Joop en Marijke! De gîte was warm en in kerstsfeer versierd. Het uitzicht en de ruimte die je hier hebt is echt fantastisch! Zo kijk je naast veel natuur ook uit op een kasteel. Dat vonden wij al een beleving op zich. In de omgeving is genoeg te zien en doen. Zeker aan te raden!! Wij komen terug!

Yvette en Robert-Jan, december 2019

Wat een eer om als eerste in dit gastenboek te mogen schrijven. Een boek waarin ongetwijfeld nog veel ervaringen van deze prachtige plek gedeeld zullen worden. In de drie weken dat we hier zijn geweest heeft het ons aan niets ontbroken-sterker nog,we hebben ons erg welkom gevoeld. Het voelt bijna aan als 'je eigen huis' en is van meer dan alle gemakken voorzien. Uiteraard brachten het kleine en grote zwembad het nodige plezier, maar dat heeft ons er zeker niet van weerhouden ook de prachtige omgeving te verkennen. We gingen onder andere naar 'Chateau Bridoire', voor kinderen vanaf 4 jaar. Erg veel te beleven een aanrader! Verder bezochten we veel plaatsjes in de omgeving. Voor ons sprongen Monpazier en Monflanquin er bovenuit. Zelfs na 3 weken is er nog zoveel te ontdekken dat we zeker graag terugkomen. We kunnen dan nogmaals genieten van jullie gastvrijheid, kookkunsten, en behulpzaamheid, waarvoor erg veel dank!  


Janneke, Michiel, Thom, Daan en Hidde 3-07 t/m 24-07 2020

We hebben een weekje mogen genieten van al het fijns dat deze plek en regio te bieden heeft. Wat een mooie, comfortabele gîte, van alle gemakken voorzien! Overal is zorg en aandacht aan besteed en we hebben ons vanaf het begin tot aan het eind enorm welkom gevoeld. Een plek om echt helemaal tot rust te komen, maar met genoeg te zien en doen in de regio. Ook onze dochters, Bobbi (6) en Sammie (3) hebben het erg fijn gevonden hier. Bedankt voor alles, Joop en Marijke!

Peter,Ilse,Bobbi & Sammie 25 juli - 1 augustus

De toon van ons verblijf werd gezet door een hartelijke verwelkoming. We hebben 14 dagen genoten van al het fijns dat deze streek, maar ook Joop en Marijke te bieden hebben. De zon was ten volle van de partij waardoor we veel tijd gespendeerd hebben in het mooie verzorgde huisje, het terras en natuurlijk het verzorgde zwembad. Het verblijf was top en alles wat je als vakantieganger nodig hebt is aanwezig. Bedankt voor jullie gastvrijheid, het lekkere eten dat bij aankomst klaarstond, jullie dagelijkse babbel. We wensen jullie veel succes bij de verdere uitbating van dit fantastische huisje!

Tom, Ilse, Wannes, Jens & Daan uit België, Kontich 1 - 15 augustus 2020

Nous avons passé une très belle semaine dans ce très joli gîte très bien équipé et dans un environnement très calme. 
Les hôtes sont très sympathiques et toujours présents pour apporter leur aide.

Noemi en Familie 15-22 augustus 2020

Gelukkig hebben we deze plek uitgekozen om even onder te duiken voor het COVID-gedoe. We hebben genoten van de gîte, de rust, service en de omgeving. Bedankt Marijke en Joop voor deze leuke ervaring :)

Peter,Renée en Andreas 22-08 t/m 29-08 2020