Welkom bij domaine la Cambie

Welkom op het Franse platte land

D O M A I N E L A C A M B I E

Heerlijk à la campagne, in de Dordogne, prachtige sterrenhemels, mooie natuur, oude bastides en meer dan genoeg ruimte! Neem een duik in het grote zwembad, ontspan in de heerlijke ligbedden, lees lekker lui een boek op het terras, geniet van onze table d'hote en van de streekproducten en ontdek de omgeving. Speel uren in de buitenlucht of ga schommelen,glijden, spelen met zand. of tafeltennissen ... Er is genoeg te doen hier!

Logeren

Domaine la Cambie bestaat uit een mooie 'oude boerderij' met helemaal vrijstaand een gîte.
Sfeervol ingericht, voorzien van alle gemakken,met een ruim privé terras en een grote tuin.Het domein heeft super veel ruimte om te spelen, te relaxen en je kunt gebruik maken van een gedeeld zwembad (6 bij 11 meter).

Table d'hôtes

Bij aankomst kun je fijn genieten van een maaltijd geserveerd op het terras van je eigen gîte. Op dinsdag en/of vrijdag kan je in de boomgaard reserveren voor een drie gangen menu.

Omgeving

De Dordogne, ook bekend als de Périgord, is wereldberoemd vanwege zijn vele prehistorische bezienswaardigheden, zoals de grotten van Lascaux, het grote nationale museum van de prehistorie in Les Eyzies. Maar ook latere tijden hebben vele bezienswaardigheden 'achtergelaten': de bastides (vestingstadjes), middeleeuwse stadjes en de vele kastelen die hier in de omgeving zijn.